صیانت و ترویج فرهنگ و هنر بومی، مقابله با تهاجم فرهنگی بیگانه، ایجاد انگیزه برای گرایش مردم به هنر و موسیقی اصیل و بومی، ایجاد بستر مناسب برای افزایش نشاط اجتماعی، شناسایی و معرفی چهرههای هنری و گسترش زمینههای فرهنگی از اهداف برگزاری این جشنواره است.
به گزارش آناج به نقل از سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز، سیدرضا علوی اظهار کرد: این جشنواره در سه بخش گروهی، تکخوانی و تکنوازی به صورت رقابتی برگزار میشود.
مدیرعامل سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز شرایط سنی برای شرکتکنندگان در جشنواره را حداکثر ۴۰ سال اعلام کرد و افزود: فقط در بخش تکنوازی قوپوز، شرکتکنندگان در دو گروه سنی تا ۲۰ سال و ۲۰ تا ۴۰ سال رقابت میکنند.
علوی خاطرنشان کرد: این جشنواره به صورت منطقهای برگزار و آثار ارسالی از استان های آذربایجان شرقی، غربی، زنجان و اردبیل مورد پذیرش دبیرخانه است.
وی گفت: گروه ها فقط با آلات مرتبط قوپوز، بالابان، دهل، قاوال و قوشا ناغارا می توانند اثر خود را ارایه کنند.
مدیر عامل سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز اظهار کرد: بخش رقابتی تکنوازی در سازهای قوپوز، بالابان، زورنا و دهل خواهد بود.
علوی افزود: در بخش تکخوانی اثر با آواز و نوازندگی قوپوز توسط یک فرد قابل قبول بوده و تکخوان می تواند در اثر گروهی نیز شرکت کند.
وی اظهارکرد: شرکت کنندگان در هر سه بخش گروهی، تکخوانی و تکنوازی میتوانند دو اثر خود را به صورت سی.دی و دی.وی.دی تصویری با کیفیت مناسب به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
مدیرعامل سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز گفت: شرکت کنندگان میتوانند آثار خود را تا پایان وقت اداری بیست و پنجم تیر به دبیرخانه جشنواره به نشانی تبریز، خیابان آزادی، جنب مسجد طوبی، پارک مفاخر آذربایجان، سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز، امور هنری ارسال کنند.
علوی اضافه کرد: حداکثر مدت زمان اجرا در هر بخش تا هشت دقیقه است و آثار شاعران ترکی گوی ایرانی و یا آثار سروده شده توسط شرکت کنندگان در اولویت خواهد بود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر